De zomer is toch echt bijna voorbij en dat betekent dat het tijd is om de garderobe aan te passen aan het seizoen. Tijd om heren overhemden aan te schaffen die perfect passen bij de bladeren die verkleuren en dagen die korter worden. Hieronder delen we wat tips waarmee jij je herfstlook naar een hoger niveau kunt tillen.

Herfstkleding kopen; waar moet je op letten?

Het begin van een nieuw seizoen is altijd weer een ideaal moment om je garderobe aan te vullen. Nu de herfst eraan komt, betekent dit dus ook weer tijd om op zoek te gaan naar de perfecte kledingstukken. Wij hebben een aantal tips voor je waar je op kunt letten tijdens je zoektocht:

Ga voor warme kleuren in de herfst

Als we denken aan de herfst, denken we aan warme en wat donkerdere kleuren dan de zomerperiode. Denk aan kleuren die goed mengen met het seizoen. Dit kunnen kleuren zijn zoals: donkergroen, donkerblauw enzovoort. Dit kun je weer mooi combineren met donkere jeans of pantalons voor een perfecte herfstlook.

Flanellen overhemden: een herfstklassieker

De flanellen overhemden zijn een all time herfstklassieker, dus een echte must-have! Ze zijn warm, comfortabel en zien er ook nog eens goed en stijlvol uit. Je kunt het dragen op een pantalon of jeans naar kantoor, maar ook met een t-shirt eronder en de knopen geopend voor een casual look.

Denim overhemden

Denim is zo een stof wat ieder seizoen, ieder moment, ieder jaar weer opnieuw terugkomt in alle collecties. Het is dus vooral een tijdloze keuze! Je kunt het dragen als extra laagje op een t-shirt of juist onder een trui met v-hals of ronde hals.

Comfortabel

Naast kleur en stijl, is het ook belangrijk om de juiste materialen te kiezen voor je herfstkleding. Ga vooral voor wat dikkere, zachtere en warme stoffen zoals flanel, katoen of wolmix. Deze zullen je goed warm houden en zijn ideaal om te dragen als laag op een t-shirt of onder een trui.

Shop je favoriete overhemd bij Shirtbird.

Alle tips kun je natuurlijk goed gebruiken, maar ga vooral voor de dingen die je echt leuk vindt en die goed passen bij je eigen stijl. Op onze webshop vind je een uitgebreide collectie van tijdloze heren overhemden die passen in ieder seizoen en bij iedere kledingstijl. Of dat nu een denim overhemd is of een chique stretch overhemd. Shop vandaag nog je favorieten en wij zorgen voor een snelle verzending!